Kako izgledaju sesije

Kada se odlučite da potražite pomoć od regresoterapeuta, kontaktirajte izabranog putem telefona. Informacije ćete pronaći na stranici O nama . U tom prvom kontaktu dogovarate se za vreme održavanja uvodnog intervjua. Uvodni intervju je sesija koja traje do 60 minuta u kom ćete razgovarati sa regresoterapeutom o poteškoćama i problemima koje doživljavate i koje su razlog vašeg dolaska. To omogućava da zajedno razumemo problem, da utvrdimo temu na kojoj ćemo raditi i da isplaniramo naredne sesije.

Broj sesija zavisi od prirode samog problema. U nekim situacijama 3 – 5 sesija su dovoljno da bismo jednu temu razrešili, ali tu nema striktnih pravila. Pristup je individualan, te i sama dužina procesa razrešenja varira. Sesije traju do 75 minuta.

Tokom sesija, vi sedite udobno i opušteno i učestvujete u razgovoru sa regresoterapeutom. U zavisnosti od vaše strukture ličnosti, temperamenta i prirode izabrane teme – terapeut će vam pomoći da dođete do ključnih momenata traume bilo putem asocijativnih tehnika, hipnotičkom regresijom ili kombinacijama raznih drugih metoda. Za vas su te metode pomoć da lakše i brže stignete do odgovora koji vas tište.

alternative aroma aromatherapy aromatic
Photo by Pixabay on Pexels.com
%d bloggers like this: