O nama

Miloš Kovačević

Regresoterapeut (po metodi Patrika Balinte i Akademije za regresoterapiju); NLP Practitioner; Hipnoterapeut; Wingwave coach; Tehnike Spiritualne Tehnologije Živorada Slavinskog (Duboki PEAT i Aspektika); Coaching po Kliring metodi; Praktičar Integra protokola.

Glavni metod sa kojim se služim u svom radu je Dubinska Regresoterapija, koja se prilagođava temama sa kojim klijent dolazi. U sesijama po potrebi kombinujem i druge metode, ali najveći fokus je na regresoterapeutskim tehnikama. Svaki klijent sa kojim radim je sam po sebi jedinstven i samim tim moj pristup svakom klijentu je takav.

Telefon: +381 62 36 80 10

Ana Mišović

Lekar; Specijalista epidemiolog; DCR Regresoterapeut (po metodama Akademije za regresoterapiju)
Svako  naiđe na “prepreku”. Neko zastane i ostane ukopan, drugi prikupe svu energiju za skok, ali pogrešno procene visinu, treći se trude da je ne vide i udare o nju, postoje i oni koji idu okolo… rešenja su razna. Bez obzira na njeno poreklo  i “građevinsku” specifikaciju (porodica, društvo, posao, fizičko stanje…), dobro je ne žmureti i tačno je proceniti. Tehnike dubinske regresoterapije, poštujući različitosti i ne osuđujući, omogućuju Vam da vidite kada se prepreka stvorila, od čega je, ko je postavio… onda je već lako da sami odlučite šta ćete sa njom. Kombinujući i  koristeći znanje i iskustva tokom sospstvene izgradnje, lične i profesionalne, svako stanje, problem ili tegobu,  sagledavam celovito.
Telefon: +381 60 188 3 880
%d bloggers like this: